Leveringsvoorwaarden Disclaimer Links Print. Let op! Opent nieuw venster!
 

Waarom uitbesteden bij Ropro?

Steeds meer bedrijven besteden hun technisch werk uit bij Ropro Productie. Want Ropro is één van weinige bedrijven waar uw technisch (hoogwaardig) werk in vakkundige handen is!

In maart 2012 betrok ROPRO een eigen pand aan de Energieweg in Hapert. Dat schept meer ruimte en mogelijkheden om opdrachtgevers nóg beter te bedienen. Eigenaar Wim Roosen legt het u graag uit in 'Het Ondernemersbelang'.
Daarnaast bent u, als ondernemer, altijd goedkoper uit als u talent van buiten uw eigen organisatie het werk laat doen dat niet direct tot de core business behoort. Zo houden u en uw collega's meer tijd over voor het werk waar het meeste rendement uit te halen is.

Waarom uitbesteden? Enkele argumenten op een rijtje:
  • Uitbesteden betekent besparing op de directe loonkosten.
  • Een opdrachtgever betaalt uiteindelijk voor de prestatie. Hij of zij hoeft zich niet druk te maken om het aantal uren die iemand daaraan besteedt. Hierdoor is de kostenstructuur van begin af aan inzichtelijk en voorspelbaar.
  • Ropro Productie staat synoniem voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Dit onder meer dankzij de schriftelijke werkinstructies waaraan veel aandacht wordt besteed. Én omdat de medewerkers die voor Ropro werken echte vakmensen zijn !
  • De overheadkosten voor technisch productiewerk kunnen worden teruggebracht.
  • Kapitaalinvesteringen kunnen worden vermeden.
    Denk aan exploitatiekosten, hulpmiddelen etc. Zo beschikt Ropro over een grote bedrijfshal.
  • Activiteiten die niet direct tot de core business behoren, kunnen worden afgestoten.
  • Indien u geïntercedeerde bent in ons beleid, dan kunt u dit opvragen bij de directie.


Bij Ropro werken echte vakmensen!
Er zijn maar weinig bedrijven waar zoveel wordt geïnvesteerd in de mensen als bij Ropro.
Ropro, bedrijf voor de Elektrotechnische Industrie
Zo worden er hoge eisen gesteld aan een nieuwe collega. En eenmaal ‘in huis' wordt hij/zij zorgvuldig begeleid door eigenaar Wim Roosen. Wim ziet al snel waar de talenten van de medewerker liggen, waarna hij deze zo optimaal mogelijk inzet.
Daarnaast vindt Wim het belangrijk dat hetzelfde werk zo veel mogelijk bij dezelfde personen blijft. Op deze wijze zijn medewerkers in staat de nodige expertise op te bouwen.
Plezierig, en zeker niet onbelangrijk voordeel is, dat dankzij deze aanpak het verloop erg laag is. Mede daardoor werken verschillende medewerkers al jarenlang -met veel plezier- voor Ropro, waar ook u -uiteindelijk- alle profijt van heeft!

Grote bedrijfshal

Maar niet alle werkzaamheden kunnen in de eigen woonkamer verricht worden. Vandaar dat Ropro een grote bedrijfshal heeft ingericht, waar producten/ halffabricaten kunnen worden behandeld en voorbewerkt. U kunt daarbij denken aan het inzetten van machines (knip/strip automaat). Of producten met een te grote afmeting en de inloopserie bij complex werk. Alle werkzaamheden met een repeterend karakter worden eerst volledig geproduceerd in de bedrijfshal. Hierdoor worden alle problemen tijdig onderkend en wordt de optimale (lees goedkoopste) productiemethode vastgesteld. Ropro, bedrijf voor de Metaal IndustrieAls de productiemethode bekend is wordt deze vastgelegd in een werkinstructie.

Kosten
De lage kostenstructuur van Ropro maakt het een opdrachtgever mogelijk aanzienlijk te besparen op de eigen kosten, zoals loonkosten & onderhoud(gebouw). Tevens worden door uitbesteden alle kosten inzichtelijk gemaakt, voorspelbaar en daarmee goed hanteerbaar.

Marktveranderingen & Flexibiliteit
Ropro, bedrijf voor de Kunststof IndustrieMarktveranderingen kunnen betekenen dat er kosten moeten worden bespaart, medewerkers ingezet moeten worden voor ander werk of dat u decapaciteit anders/flexibeler wenst te benutten. Ropro biedt uitkomst omdat de (overige) technische werkzaamheden kunnen worden uitbesteed aan medewerkers die hun vak verstaan. Uitbesteden heeft feitelijk tot gevolg dat u capaciteit (mankracht, machines etc) flexibel kunt inzetten voor andere opdrachten. U beschikt dus eigenlijk over een onbeperkte capaciteit.

Vergroot snelheid en service
Overige werkzaamheden van RoproUitbesteden kan een concurrentievoordeel opleveren. Bijvoorbeeld omdat Ropro het mogelijk maakt dat een bedrijf niet afhankelijk is van de prestatie envermogen van de eigen productieafdeling. U kunt daardoor o.a. betere service verlenen. Ook hebben medewerkers geen 9 tot 5 mentaliteit en werken zij vaak ook in het weekend. Zij bepalen binnen de planningsafspraken zelf hun eigen werktijden.

 
© Kahlo Webdevelopment & Design - Ropro, Hapert